Partners


Verbonden zijn met andere mensen en andere organisaties staat model voor mijn manier van werken. Niet fuseren of vaste structuren bouwen, maar als zich een vraagstuk aandient, waarbij meer/andere  ervaring en deskundigheid gevraagd wordt, er voor zorgen dat deze in een netwerk beschikbaar is, de beste mogelijkheden van anderen zoeken en die kwaliteiten ook (mee) inbrengen.
Zo creëren we met elkaar betere organisaties, waarin klanten en medewerkers goed gedijen, hun talenten kunnen ontwikkelen en waarbij leren door voortdurend te willen verbeteren op alle niveau’s centraal staat.

Graag werk ik samen met specialisten op verschillende terreinen en ben ik erg blij, dat ik een partnerschap heb met UNOO en iPMPartners.

UNOO

Een groep mensen, die altijd verdieping zoeken en er daarbij van uitgaan, dat persoonlijke verdieping en verbinding met je eigen diepste drijfveren, de sleutel zijn naar succesvolle ondernemingen. Op die manier ontstaan bedrijven, die maatschappelijk verantwoorde en duurzame toegevoegde waarde hebben voor zowel klanten als medewerkers en ook voor de samenleving als geheel. UNOO begeleidt het top-management van (beursgenoteerde) nationale en internationale bedrijven, bij stategie ontwikkeling, implementatie van de strategie. Hein Dijksterhuis, de eigenaar van UNOO, en ik werken graag samen, omdat hij geïnspireerd werd door hoe wij bij Vanboeijen organiseren 4.0 in de praktijk brachten en ik onder de indruk ben, hoe hij met zijn manier van werken bestuurders/managementteams begeleidt bij de reis naar binnen, zodat in deze teams de kern geraakt wordt en er aan nieuwe organisaties gebouwd wordt, waarin mensen hun kwaliteiten volledig kunnen ontplooien.  ( www.unoo.eu )

iPM Partners

Een dynamisch bedrijf, dat top-kwaliteit levert op het gebied van performance verbetering. iPM is een pragmatische en bewezen effectieve aanpak die structuur geeft aan organisaties om echt klantgericht te sturen en dagelijks betere prestaties te leveren. Daar leer ik veel van en bedrijven/organisaties, waar ik mee samenwerk, kunnen veel baat hebben bij deze expertise. Een op menselijke maat gesneden resultaat verbeteringsmethodiek, die teams en medewerkers eigenaar maakt van de resultaten. Ben onder de indruk van hoe iPM inspireert om het beste uit je team en uit jezelf te halen. Ik heb gezien hoe deze methode de samenwerking vergroot en leiderschap ontwikkelt. Dit is in het belang van klanten, de organisatie en jezelf. Wij willen samenwerken, omdat zij net als ik op zoek zijn naar manieren om echte doorbraken in organisaties te faciliteren, waarbij iPM staat voor maatschappelijk verantwoorde en duurzame oplossingen.  ( www.ipmpartners.nl )TEN HAVE Change Management

Hoewel ik met hen geen gestructureerd partnership heb, werk ik graag samen met TEN HAVE Change Management. Organisatie adviseurs, die verandermangement hands-on bij grote bedrijven en instellingen, mee vormgeven. Maar daarnaastook een sterk wetenschappelijke oriëntatie hebben. Dit uit zich in veel wetenschappelijk onderzoek en in boeken en publicaties in toonaangevende tijdschriften. Steven ten Have is hoogleraar Strategie en Verandering aan de VU in Amsterdam en Wouter ten Have is in 2011 gepromoveerd. Zijn proefschrift “Weg van Verandering” geeft een wetenschappelijk onderbouwd en praktisch bruikbaar inzicht in managementprocessen in relatie tot verandering. Voor mij hebben de contacten met TEN HAVE Change Management altijd toevoegende waarde en brengen zij mij in mijn denken over wat er aan de hand is in organisaties dichter bij de kern.  ( www.tenhavecm.com )